Іноді буває так, що гени вистрілюють не надто вдало, і у красивих батьків виявляються не дуже симпатичні діти. Про найбільш некрасивих дітей зірок читайте в матеріалі Clutch.

Дочка Адріано Челентано

Челентано був дуже суворим батьком, тому в 18 років Розалінда вирвалася з-під його опіки і пустилася у всі тяжкі. Дівчина поголила голову і відривалася як могла, деякий час навіть побувши бездомною.

Можливо, з неї не вийшло красуні, але Розалінда дійсно дуже талановита людина. Вона була музикантом, і художником, і навіть актором. Дочка Челінтано не приховує своєї сексуальної орієнтації і часто з'являється зі своїми дівчатами на публіці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Дочка Ніколь Кідман і Тома Круза

Ніколь і Тому не могли дати дочці своїх генів, адже вони її удочерили. Але, все ж, важко повірити, що дочка однієї з найкрасивіших жінок в світі може виглядати ось так.

Дочки Демі Мур і Брюса Вілліса

Тонкі риси обличчя Демі Мур, на жаль, не успадкувала ні одна з її дочок. Вони швидше схожі на батька своїми масивними щелепами і близько розташованими очима. Однак у кар'єрі їм це зовсім не заважає.

Дочка Оззі Осборна

Оззі Осборн і сам не писаний красень, а його повненьку донька довгий час буквально цькували за її нестандартну зовнішність. Але Келлі взяла себе в руки, схудла і каже, що головне - це подобатися собі.

Син Мадонни і Гая Річі

Багато шанувальників вважають сина Мадонни і Гая Річі далеко не красенем, особливо черег його стрижку, однак ми знаходимо його цілком симпатичним.

Син Шер і Сонні

В юності дочка Шер Честіті була миловидною блондинкою. Проте, в 30 років вона змінила стать і гормони зіграли з нею злий жарт, перетворивши на огрядного чоловіка.

Нагадаємо, дочка Джолі і Пітта виросла копією батька і перетворилася на хлопчика.

Раніше Знай.ua повідомляв, зірки, які втратили все після пластики.

Також Знай.ua писав, 5 знаменитий чоловіків, які виховують дітей самі.