Знаменитості такі ж люди, як і ми, і навіть дорогі лікарі та клініки не здатні захистити їх від народження дітей з відхиленнями у розвитку. Про тих зірок, які взяли на себе непосильну ношу виховання особливої дитини читайте в матеріалі Clutch.

Костянтин Меладзе

Син Костянтина Меладзе народився з аутизмом. Після розлучення дружина поділилася цим з громадськістю, закликавши батьків якомога раніше обстежити своїх дітей, щоб виявити у них цю хворобу. Адже чим раніше діагностувати аутизм, тим легше буде дитині соціалізуватися.

Сергій Белоголовцев

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Син Белоголовцева народився з вадою серця і після необхідної операції у нього з'явився ДЦП. На щастя, інтелект хлопчика не постраждав, він зміг закінчити школу для обдарованих дітей і навіть став телеведучим.

Ірина Хакамада

Дочку Марію Ірина народила коли їй було вже 42 роки. Незважаючи на всі труднощі, Ірина завжди посилено займалась дочкою, якій діагностували синдром Дауна. Завдяки цьому Марія змогла розвивати свої хобі та захоблення, а нещодавно вона вийшла заміж.

Данко

У співака Данко двоє дітей, а у молодшої дочки діагностували ДЦП. Причиною захворювання стала травма при пологах дружина. Данко посилено займається її реабілітацією, тому зараз дівчинка почуває себе значно краще.

Евеліна Бледанс

Евеліна Бледанс теж виховує "сонячну" дитини. Вона активно допомагає іншим сім'ям, які виховують дітей з синдромом Дауна, а також розповідає про виховання своєї дитини і розвіює міфи про догляд за особливими дітьми.

Нагадаємо, зоряні скандалісти, репутація яких коштувала їм роботи.

Раніше Знай.ua повідомляв, вагітність може стати радісним період очікування дитини, а може перетворитися на кошмар через токсикоз та ускладнення. Ці зірки ледь пережили свою вагітність.

Також Знай.ua писав, популярна російська актриса і ведуча, зірка "Маски-шоу" Евеліна Бледанс вперше за довгий час показала фанатам свого первістка.