Ще з кінця літа не замовкають інформаційні шуми навколо скандального розлучення Євгенія Петросяна з Оленою Степаненко. Нагадаємо, що винуватцем галасу стала 65-річна артистка.

Деякі чутки про те, що причиною розриву став багаторічний зв'язок 73-річного гумориста з його 29-річною особистою асистенткою Тетяною Брухуновою, підтверджують джерела близькі до відомих коміків. Про це пишуть російські ЗМІ.

Також з'явилася інформація, що дана помічниця Євгена Вагановича вагітна від нього.

Папараці навіть зняли, як Петросян прогулюється по вулиці з Брухуновойю, демонструє кругленький живіт. Однак, через тиждень цю інформацію спростував адвокат Євгенія Вагановича, заявивши, що це відео дворічної давнини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У результаті з'ясувалося, що за 32 роки спільного життя Євген Петросян та Олена Степаненко обзавелися десятьма апартаментами в столиці. За чутками, дві елітні квартири вартістю 300 мільйонів рублів гуморист подарував Тетяні Брухуновій.

Але тут же представники Петросяна спростували цю інформацію, але сьогодні з'явилися докази того, що ймовірна коханка Євгена Вагановича володіє нерухомістю в центрі Москви.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гуморист Євген Петросян виклав у свій профіль в Instagram нове фото, і підписав його, розповівши про пригріту на шиї змію.

На старій чорно-білій фотографії він стоїть з усмішкою на обличчі, а його шию обвиває змія. Згідно підпису під фото, вихованець належить дресирувальниці Наталії Дуровій.

Варто нагадати, що відома російська гумористка Олена Степаненко, яка нещодавно зі скандалом розлучалася з Євгеном Петросяном, знайшла собі нового чоловіка.

Про це розповіла журналістка Маріана Саїд у студії шоу "Нехай говорять". Нова пасія Степаненко - спортсмен і випускник Щепкінського училища, актор Ігор Христенко.

Нагадаємо, у мережі обговорюють брудну інтрижку Степаненко і Галкіна.

Як повідомляв Знай.uа Олена Степаненко вперше прокоментувала розлучення.

Знай.uа писав, молодящогося Петросяна спалили на дачі з коханкою.