Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр в купальнику тілесного кольору. Так, величезні форми знаменитості ледь стримували ліфчик, який розійшовся в різні боки.

За 18 годин сексуальний кадр набрав 144 тис. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Багато хто почали розхвалювати тіло Квітко, особливо її масивні груди і не менш масивну попу. Були навіть ті, хто пропонував дівчині руку і серце.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.