Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Маямі, щоб просувати свою пісню "Peligroso", яку виконує іспанською. Так, артистка виставляє безліч фото в купальнику, проте фанати відзначили, що він зовсім невдалий.

За 18 годин пікантний кадр набрав майже 90 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз: "Фу цицьки страшні 😞😞", "Дитячий купальник", "Куди поділись груди?", "Так..купальник не йде цей...ліф особливо", "Купальник просто жах!!!", "Купи норм купальник, груди вилазять", "Купальник звичайно не найвдалішим чином сидить....( маючи такі гроші, можна було б собі варіант і краще знайти.", "Цицьки як коржі,одягайте з пуш апом.", "Куди поділися груди???".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.