Поки тривають бойові дії на Донбасі, а Крим – під анексією, їздити до Росії із концертами не має морального права жоден свідомий український артист. Таку позицію в ефірі одного з українських телеканалів нещодавно висловив співак Олег Винник.


Винник про концерти у Росії

Олег Винник
Олег Винник


Він не приховує: північні сусіди регулярно кличуть його виступити, пропонують чималі гонорари, але він завжди відмовляється:

"Мене запрошують туди, напевно, вже років зо два-три поспіль. І не раз пропонували тури по всій Росії. І тричі дзвонили із Санкт-Петербруга. Я кажу: "Ні". Тому що йде війна, тому що страждають і гинуть люди. Я не ступлю туди ногою", - зазначив Винник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олег Винник
Олег Винник


Слід відзначити, що нещодавно співак почав поєднувати творчу роботу із лекціями в університеті Поплавського, куди його особисто запросив зірковий ректор. Нещодавно Винник провів першу лекцію, де зібралися не тільки студенти, а й всі, кого цікавить шоубізнес:

"Я дуже задоволений першим майстер-класом і новим досвідом. Це було нелегко, але, на мій погляд, необхідно і для студентів, і для мене. За освітою - майбутнє. Ми повинні нести якомога більше корисної інформації, не думаючи про власні амбіції. Я щасливий, що мені довірили право поділитися своїм досвідом з молодими людьми. Нехай вчаться, я з задоволенням буду брати участь у цьому процесі", - поділився емоціями від першої лекції викладач Винник.


Під кінець зустрічі Олег порадував студентів виконанням своїх хітів "Нино" та "Як жити без тебе".


Дивіться: Любов, щастя і віра - ідеологія артиста - відверте інтерв'ю Олега Винника


Нагадаємо, Винник показав своє справжнє обличчя на "Х-факторі".
Як повідомляв Знай.ua, відомі українські рокери склали суттєву конкуренцію Виннику.
Також Знай.ua писав, відомий маг розкрив таємниці популярності Олега Винника.