Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр, прикривши величезні груди тільки пухнастою накидкою. Зараз у дівчини проходять зйомки в Парижі, якими вона активно інтригує фанатів.

За 11 годин фото зібрало 655 тис. лайків, а шанувальники залишилися в захваті. Фолловери почали розхвалювати красиву Ратаковскі, особливо її масивні принади. Деякі все ж відзначили, що у Емілі занадто величезні губи, які вона, можливо, нещодавно збільшила.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежілась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.