27 вересня українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час збирає натовп шанувальників у Росії, відзначила ювілей - їх 40. З цієї нагоди вона отримала чимало публічних привітань, у тому числі від популярних українських артитсів, які не посоромились зізнатись у любові до неї на всю країну.

Так на сторінках в Instagram зявились безліч фото та відеопривітань Ані Лорак з 40-річчям.

Серед них виявилось привітання Потапа та Каменських.

Відео, на якому артисти говорять теплі слова співачці, з'явилося на особистій сторінці Лорак в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ти розбила моє серце, Ані Лорак!" — співає в камеру продюсер. А Каменських додає: "Ми тебе дуже-дуже любимо! З днем ​​народження!"

Крім них, на ролику також видно співака Алексєєва, співачку Полінц Гагаріну, українську гімнастку та куму співачки Лілію Подкопаєву, яка говорить, що "чекає кожної зустрічі з Лорак", співака Сергія Лазарєва, який побажав щастя в особистому житті та більше творінь, а також співачку Валерію, "короля російської естради" Філліпа Кіркорова, який стверджує, "що ближчого друга у нього немає" та інших змаменитостей.

Також відеопривітання Лорак залишила і її донечка, яка цього року пішла до першого класу. Співачка та її турецький чоловік віддали чадо до престижної школи під Москвою.

Нагадаємо, Ані Лорак знову показала шанувальниам відверте фото. Цього разу вона позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна українська зірка-запроданка Ані Лорак цілком серйозно взялась за "відбиття" Філіпа Кіркорова в іншої опальної зірки Ольги Бузової.

Також Знай.ua писав про те, що відомий пластичний хірург розповів, що вік Лорак саме той, коли переважна більшість жінок роблять корекцію власної зовнішності, адже представниці прекрасної статі вже не будуть народжувати та годувати дітей грудьми. Таку відповідь фанати почули на питання, чи справжні у співачки груди.