І знову Анастасія Волочкова не залишилася без уваги. Днями скандальна балерина виклала в instagram своє інтимне фото. Не всі схвалюють такий піар балерини. Зображення Волочкової в одній лише сорочці на голе тіло, відразу почали активно обговорювати в мережі.

Чому відома балерина піариться таким мерзенним чином? Чому не можна зробити щось гідне і стати відомою і уважною людиною? Чому треба обов'язково викладати ось такі картинки і змушувати людей говорити гидоти? На цей рахунок у Анастасії Волочкової своя думка.

Знаменита своїми провокаційними фото в соцмережах балерина, порадувала, а може і в черговий раз перелякала своїх читачів новими знімками в короткому одязі і без білизни.

На знімках чітко видно, що зірка фотографується без трусиків і бюстгальтера. Волочкова сфотографувала себе в ванній кімнаті, явно після пробудження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Так не хочеться на репетицію… Може дозволити собі вихідний?.." – підписана публікація.

Коментарі користувачів прима-балерина вирішила закрити. Мабуть, думка читачів її особливо не цікавить у такий бажаний вихідний. А раптом, хтось висловить негатив щодо її неохайного вигляду і зіпсує весь святково-вихідний настрій. Ну скажіть кому це треба?

Сподіваємося, зірка зробила собі вихідний, добре відпочила і в наступному пості в соцмережах покаже нам щось більш гідне, ніж обвислі груди, ляшки не першої свіжості і м'яту футболка. Настя, ми чекаємо від тебе більшого!

"Знай.иа" писав: Пугачова ризикує втратити Галкіна з-за нахабною Волочкової. Що ж це відбувається? Не встигла відгриміти одна історія з коханкою Галкіна, як на порозі вже з'явилася інша знаменита претендентка. І не просто претендентка, а відома балерина Анастасія Волочкова! Що в ній знайшов Максим нам не відомо, але сама балерина від Галкіна в захваті.

"Знай.иа" новини по темі: Волочкової помили голову, але зняли труси: фотосрам 18+. Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, знаменита своїми провокаційними фото в соцмережах, порадувала, а може і в черговий раз перелякала своїх передплатників новими знімками в короткому одязі і без білизни.