Ходять счутки, що американський актор Бред Пітт, якого колишня дружина Анджеліна Джолі нещодавно звинуватила в ухиляння выд аліментів, налаштованийпозбавити її всього. Так зірка вирішив, що мати його дітей не отримає ні копійки навіть після його смерті.

Про це інформує видання Radar Online.

Як стало відомо, 53-річна кінозірка написав заповіт, створивши 250-мільйонний трастовий фонд для своїх дітей: Меддокса, Пакса, Захари, Шайло, Нокса та Вів'єн. Енджі ж, якщо її колишій передчасно покине цей світ, не зможе торкнутися цих грошей і пальцем.

"Намір Бреда такий, щоби всі гроші, які він не муситиме віддати Енджі за умовами їхньої угоди про розлучення та в якості аліментів на дітей, були добре захищені. Він склав заповіт спеціально для того, щоби вона не змогла залізти в його гаманець", - пояснив інформатор.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За інформацією видання, у Бреда "купа грошей у банку", і вони перейдуть у спадок всім його нащадка, і біологічні і прийомні діти кожен отримає рівну частку.

"Гроші буде покладено в трастовий фонд для Меддокса, Пакса, Захари, Шайло, Вів'єн та Нокса. Коли Бреда не стане, Енджі не зможе торкнутися цих грошей", - зазначив співрозмовник джерела.

Так, за словами інсайдера, Бред більше не може довіряти колишнійдрудині, яка під час розлучення показа все своє нутро.

"Під час цього розлучення Бред побачив, якою злостивою може бути Енджі. Вона дала йому урок, що їй не можна довіряти - особливо коли йдеться про гроші!", - підсумував він.

Нагадаємо, у центрі уваги світової преси опинилась голівудська красуня Анджеліна Джолі, яка саме у цей час продовжує розлучення зі своїм чоловіком Бредом Піттом.

Проте, забувши про сімейну драму вона з головою поринула у роботу, та навіть заради нової ролі змінилась до невпізнання.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Джолі та Пітта виросла копією батька і перетворилася на хлопчика.

Також Знай.ua писав про те, що Бред Пітт оббиває пороги будинку Джолі.