Український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап), разом з Настею Каменських полетів в Майямі, звідки продемонстрував шанувальникам дивне відео.

На кадрах музикант знімається з червоним обідком у вигляді ріжок чортика. Музичний виконавець рухає головою, щоб продемонструвати, як вони грають стразами на сонці.

У фоловерів відразу ж виникло безліч питань. Вони стали цікавитися, звідки Потап взяв цю милу дрібницю. А деякі помітили, що Потап і Настя зайнялися рольовими іграми.

"Цікаво, у кого відібрав", "Гламурний сатана", "У вас там рольові ігри", "Пекельний молодик", "Забрав у стриптизерки ріжки? Віддай назад", "Стильний диявол", "Як не щільно сидять. Так що не зовсім ще приросли!", - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не так давно Настя Каменських, яка просуває свій сольний лейбл NK в США, знову показала своє схудле, підтягнуте тіло і новий образ у своєму профілі в Instagram. Приміром, серед останніх фото дівчини, були знімки в купальнику. Однак фолловери накинулися на Настю із звинуваченнями в невдалому виборі моделі.

За 18 годин досить відвертий знімок зібрав близько 90 тисяч лайків. Багато шанувальників відзначали, що груди дівчини перестали бути привабливими, а деякі повідомили, що взагалі їх не стало. Також частина з них натякнула співачці, що її вбрання з дитячого магазину, і з нього випадає те, що залишилося від грудей. До того ж, вони дали пораду Каменських "за її гроші" купити собі купальник краще, наприклад, з пуш-апом, щоб підняти груди, а не зробити їх плоскими.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що реп-батл Насті Каменських і Ольги Полякової на шоу Квартал 95 змусив зал ридати від сміху.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що Настю Каменських звинуватили в плагіаті однієї американської композиції.

Також Знай.UA повідомляв, що Настя Каменських розповіла про свою бурхливу молодість, і про те, як п'яна валялася в школі під столом. Знаменитість розповіла, що в школі мала пристрасть до спиртного і частенько любила випити.