Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили через сексуальне домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії. Молодий чоловік так хотів швидше влитися у загальний колектив, що вивчив кілька фраз і почав їх активно неправильно вживати. За що і був покараний звільненням.

В Англії все дуже строго, не можна давати ні найменшого приводу для сумніву у вашій роботі. Викладатися треба наповну, навіть на такій посаді як офіціант. Найменша помилка може в мить позбавити вас роботи.

На розважальному шоу "Хто зверху?" Сергій Притула взяв участь в конкурсі "Вгадай, хто?", Де серед запропонованих категорій була "Той, кого звільнили за сексуальні домагання". Як виявилося, зажигательній телеведучий мав такий досвід.

За словами Сергія Притули, сталося це в 2000 році. Тоді артист відправився на роботу до Великобританії, де влаштувався офіціантом на кіностудії, неподалік від Лондона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

2000 рік. Я на заробітках в Лондоні. Зрозуміло, там працювало і працює багато людей різних національностей. І коли ти з ними перетинається, то в першу чергу випитуєш: у хлопчиків – нецензурні слова на їх мові, а у дівчаток – як буде "я тебе люблю",– розповів Сергій Притула.

Вивчивши набір "ключових" слів телеведучий використовував їх неправильно, що не тільки осоромився, але і змушений був піти з роботи через сексуального домагання.

"На роздачі пасти була іспанка. Вона навчила мене говорити "te quiero" (люблю) і "amore mio"(моя любов). Як-то я всі ті слова сказав, на що вона почала верещати, як скажена: "Зупинись". Через три хвилини до мене підходить головний менеджер і звільняє за сексуальні домагання. Після цього ще й наказує доопрацювати цей день. Я кажу: "Якщо ти такий розумний, то носи сам ті тарілки". І виходжу з гордо піднятою головою. Досі не можу повірити, що мене звільнили за сексуальні домагання", – зізнався Сергій Притула.

"Знай.ua" писав раніше: "ніколи не исповедуйся в Почаївській Лаврі, там у попов - погони під рясами", - йдеться Притули про Томосі торкнеться навіть атеїстів.

"Знай.ua" повідомив: надихався випарів Добкіна: Притула перетворився в "обдолбанного" нардепа.