Останній випуск шоу "Заміж за Бузову" шокував глядачів. І не тільки глядачів, а й саму головну учасницю шоу Ольгу Бузову. Так її ще ніхто не принижував і не ображав. Задум був знайти для Олі гідну пару, а в підсумку женихи біжать від неї, зганьбивши на всю країну.

В останньому ефірі потенціальний наречений повідомив, що Оля йому взагалі не подобається, а гроші потрібні на важливу справу. Сказати, що Бузова в шоці,це нічого не сказати! Зірка привселюдно розплакалася в здивуванні, від того що коштує так дешево? Адже вона безцінна!

Цим негідним нареченим виявився Євген Назаров. Чоловік скористався правом, яке є у всіх учасників шоу: у будь-який момент кожен з них може покинути програму в обмін на певну суму, розмір якої збільшується з кожною наступною серією.

Сама Бузова, дізнавшись про рішення Назарова, розплакалася, сказавши: "Я стою два мільйони рублів?"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відео з останнього ефіру шоу "Заміж за Бузову":

За словами ведучої Марини Кравець, Назаров пояснив свій крок відсутністю симпатії до співачки. Виручені гроші він планує спрямувати на "добру справу".
Яких ще сюрпризів чекати від шоу ми не знаємо. Сподіваємося, Оля знайде свою любов і знайде своє щастя. А може для цього зовсім не потрібно ніяке шоу?

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа": Бузова на концерті плюнула в обличчя дітям. Бузова не захотіла виходити після концерту до дітей, які принесли їй створені власними руками подарунки та квіти. Така інформація стала відома з соціальних мереж.Діти були засмучені через те, як вчинила Ольга з ними, зізналися очевидці в мережі.

"Знай.иа" писав раніше про зірку: залицяльники Бузової влаштували масову бійку, без постраждалих не обійшлося: відео. наприклад, мільйонер Євген Назаров повідомив, що у нього з'явилися докази судимості Валентина і відповідну записку про передав Оле. Після цього Бузова запропонувала учасникам розібратися по-чоловічому, що Коробков, мабуть, зрозумів буквально і влаштував бійку з трьома учасниками.