Відома в Росії співачка, солістка "А-Студіо" Кеті Топурія вміє змусити шанувальників говорити про себе. Цього разу артистка підкинула фанатам ласий кусень для нових розмов.

У своєму блозі в Instagram Кеті Топурія опублікувала знімок, який викликав бурхливі обговорення у мережі.

Кеті розмістила цікаве фото, на якому вона стоїть коло коляски для двійні і задоволено усміхається, розглядаючи її.

"Одна дитина добре, а дві - краще!" – підписала кадр Кеті.

Фанати, звісно, тут же вирішила, що 31-річна солістка "А-Студіо" нарешті чекає дитину. І не одну а відразу двійню.

Пост зірки російської естради здійняв гарячі суперечки фоловерів - хтось почав вітати артистку з поповненням в родині, хтось переконував, Кеті і Гуф ще лише замислюються про те, щоб стати батьками, інші ж вирішили, що світлина співачки – це просто реклама дитячих колясок, на якій Кеті хоче підзаробити.

"Яка чарівнісь" "Ти вагітна? Вітаю", "Кеті, давай ще двійню! Діти красиві, потрібно народжувати і народжувати", "Гуфичів починай народжувати, дитинко", "Хаахаха, зараз всі подумають, що вона вагітна", - пишуть коментатори.

Зазначимо, справжнє ім'я вокалістки групи "А’Студіо" Кеті Топурії – Катеван, вона родом із Грузії. Два роки тому вона розлучилася зі своїм чоловіком Левом Гейхманом, від якого у неї залишилася трирічна донька Олівія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На даний час вона перебуває у стосунках з репером Гуфом, справжнє ім'я якого Олексій Долматов. Познайомилися Кеті і Олексій два роки тому під час запису спільної пісні "Далеко". Гуф родом з Москви, був одружений на Айзі Долматовій, від якої у нього є восьмирічний син Самі.

Нагадаємо, Кеті Топурія і Руф нарешті зізналися в тому, що у них все серйозно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", солістка гурту A'Studio Кеті Топурія спробувала себе в ролі репера і їй сподобалось.

Також "Знай.ua" писав, що Кеті Топурія вразила екстравагантним і сміливим образом в стилі Леді Гаги.