Користувачі мережі знають про те, що сьогодні чимало уваги привертається до питання насилля в шоу-бізнесі, зокрема в зарубіжній культурі. Черговою жертвою скандалу стала акторка, зірка серіалу "Усі жінки – відьми" Алісса Мілано.

Як повідомило джерело USA Today, акторка потрапила в гучний скандал через те, що вона прийшла у Сенат США на слухання про сексуальні домагання у відвертому одязі.

акторка

Варто додати, що акторка прийшла на слухання щодо харасменту в підтримку американки доктора Крістін Блейз Форд.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Відомо, що Форд була першою, хто звинуватила кандидата до Верховного суду Бретта Кавано, якого на цю посаду просував сам президент США Дональд Трамп, у сексуальному домаганні.

Щире зізнання Форд вплинуло на те, що Алісса наважилась розповісти про те, що вона стала жертвою згвалтування 30 років тому – у 15-річному віці.

Повертаючись до зовнішнього вигляду акторки. Багато користувачів мережі вирішили, що сукня, яку одягнула Мілано, є вкрай відвертою та глибоке декольте є зовсім неприйнятним в контексті обставин.

Наприклад, одна з користувачок додала:

"Хто може сприймати Аліссу Мілано серйозно, якщо вона так одяглася на слухання? Як безсоромно демонструвати груди, які вивалюються?"

Водночас інший користувач додав:

"Це її право, проте наступного разу, краще обдумати. Це не Голлівуд, а секс не продається. Це ще одна причина, якої актори повинні дотримуватися на слуханні".

А що ви думаєте про рішення Алісси?

Нагадаємо, кінокомпанія Global Road Entertainment скасувала прем'єру драми "Місто брехні", головну роль в якій зіграв актор Джонні Депп. Рішення прийнято за місяць до виходу фільму на екрани. Про це пише ВВС.

Як повідомляв Znaj.ua, Джонні Депп - відомий голлівудський актор і співак подав до суду на видання The Sun, яке писало, що він б'є жінок. У матеріалі видання, зокрема, йшлося про його екс-дружини Ембер Херд. Адвокати Деппа заявляють, що все було навпаки і що це Ембер його била, передає ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

Також Znaj.ua писав про те, що гучна справа вбивства трьома сестрами свого батька 57-річного Михайла Хачатуряна набрало несподіваний поворот. Слідство з'ясувало нові подробиці справи.