У випадковому коментарі в соцмережах спливла винуватиця розлучення Влада Сокловского і Рити Дакоти. На соцсторінці передплатники поставили Риті звичайне питання про її ставлення до творчості Марі Крайбрери і отримали цілком незвичну відповідь.

Невже, Влад настільки невибірковий, що переспав з половиною російського шоубізу? Нам не хочеться в це вірити, ми сподіваємося, що це всього лише слова скривдженої жінки. Вона так хотіла тепла сімейного життя, а у відповідь отримала зраду і нерозуміння. Так що насправді сталося і чи є крихта правди в домислах скривдженої дружини?

Нагадаємо, що наприкінці літа популярна співачка повідомила, що йде від чоловіка, так як він їй зраджував. Влад весь цей час зберігав мовчання, а обдурена дружина у всіх подробицях описувала пережиті нею емоції своїм передплатникам.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Рита не тільки сама співає, а більшу частину хітів, написаних нею, співають інші зірки. Днями передплатники, помітивши схожість робіт Рити і співачки Марі Краймбрери, запитали у Дакоти її думку про виконавиці пісні "Не в адекваті".
Рита поспішила повідомити, що за чутками, ця артистка одна з тих жінок, з якими Соколовський їй зраджував.
"Ходять чутки, що з нею Влад теж спав і пісня «Палево» саме про це. А творчість дуже подобається, талановита дівчинка", - відповіла Рита подписчице.

"Знай.ua" писав раніше: потішала на колінах в туалеті: спливли подробиці розлучення головної пари "Фабрики зірок". "З величезною гіркотою і болем у серці повідомляю, що ми з Владом Соколовським розлучаємося. Виявилося, що Влад зраджував мене протягом усіх наших відносин, зраджував мені, коли ми одружилися і вінчалися, зраджував, коли я була вагітна, зраджував з перших днів життя Мії, міняв аж до моменту, коли я дізналася про це. Це були десятки "дівчат", багатьох з них я знаю особисто, багато з них були моїми "подругами", вхожими в мій будинок", - повідомила співачка в своєму Instagram.

"Знай.ua" писав по темі: розлучення Дакоти і Соколовського: невірний чоловік пустився у всі тяжкі.