В цю неділю в 21:00 на телеканалі "1+1" пройде шостий прямий ефір чергового сезону проекту "Танці з зірками 2018". Випуск буде присвячений темі "Танці з дітьми". 9 пар, які пройшли далі, виступлять на паркеті з найбільш обдарованими маленькими танцюристами країни. Знаменитості повністю повернуться у казковий світ дитинства, щоб продемонструвати глядачам свої спогади з минулих років, свої дитячі фотографії та особисті історії. Таку інформацію повідомляє видання tochka.net.

В цей раз вести ефір разом з Юрієм Горбуновим на зоряному балконі буде фіналістка минулого сезону, солістка групи Время і Стекло Надія Дорофєєва. Знаменитість планує не тільки спілкуватися з учасниками на балконі, але й виступити на паркеті під виглядом запрошеної зірки спільно з MONATIK. Дует планує запалити танцпол з улюбленную багатьма композицією "Глибоко", яка була не так давно презентована шанувальникам.

Для майбутнього ефіру Michelle Andrade з Женею Котом репетирували танець у стилі фрістайл. Учасники розкажуть про свої найважливіші події родом з дитинства, а також станцюють композицію, в якій візьме участь ще одна пара. Руслан Сенічкін та Цибульська Яна виконають яскравий свінг і покажуть глядачам казку, в яку увійде і третій маленький герой. Іраклі Макацарія з партнеркою Яною Заєць торкнуться теми турботи батьків. Пара представить на паркеті афро-джаз разом з юною танцівницею. Образи інших учасників і їх сюрпризи глядачі зможуть побачити вже в неділю о 21:00.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Слід нагадати, що кожен ефір проект покидає одна пара, яка отримає найменшу кількість балів на думку суддів і за підсумками голосування телеглядачів. Якщо дві останні пари в таблиці отримають однакову суму балів по закінченню голосування глядачів, остаточне рішення будуть приймати судді. Врятувати своїх кумирів можна завдяки смс або дзвінкам.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк показала закулісся даного проекту.

Також Знай.UA розповів про те, що Леся Нікітюк отримала серйозну травму під час танців на проекті. А саме, постраждала рука шоувумен.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що на черговому ефірі "Танці з зірками 2018" Тіна Кароль з'явилася занадто оголеною.