Популярний голлівудський актор Едді Мерфі, який знімався у таких відомих фільмах, як "Поліцейський з Беверлі Хіллз" та "Доктор Дулітл", вирішив вдруге одружитись.

Цю інформацію повідомляє видання US Weekly, передає 24 канал.

Відомо, що обраницею знаменитості стала 39-річна модель Пейдж Батчер. Папараці "зловили" вагітну красуню у Лос-Анджелесі. Вона прямувала за покупками у чорному буденному вбранні та склянкою освіжаючого напою в руках. Проте, це все не так важливо, як обручка на руці Батер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Через деякий час, представники Едді Мерфі повідомили світу радісну новину - голлівудський актор і справді зробив пропозицію руки та серця американській моделі, яка вже зовсім скоро, у грудні 2018 року, народить їх спільну дитину. На пропозицію актора модель Пейдж Батчер відповіла згодою.

Як відомо, Пейдж та Едді уже 6 років у стосунках. До цього актор вже був одружений з Ніколь Мітчелл, з якою у нього є 5 дітей. Крім того, голлівудський актор має нащадків ще від трьох жінок. Дитина, яку народить Батчер, буде вже десятою за рахунком у Мерфі.

Нагадаємо, що відомий американський комедійний актор Едді Мерфі не тільки не бере участі в вихованні своєї 10-річної дочки Енджел від співачки Мелані Браун, але, здається, і не особливо хоче цим займатися.

У той же час, особистий адвокат 56-річного актора заявив, що його клієнт "не зацікавлений" в цьому. У той час як вітчим дівчинки і колишній чоловік співачки Стівен Белафонте намагається з усіх сил домогтися в суді дозволу бачитися з нею. Про це пише Metro.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", одна з учасниць відомої поп-групи Spice Girls (яка нещодавно повідомила про своє возз'єднання) Мелані Браун (Mel B), поділилася радістю - вона вагітна четвертою дитиною. Про це повідомив новий бойфренд артистки стиліст і бізнесмен Гаррі Мадатян.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що деякі фото зірок змушують повірити в переселення душ найбільших скептиків. Єгипетська актриса Зубайда Тарват (1940-2016) виглядає в точності як голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс, відома по головній ролі в "Голодних іграх".