Наприкінці травня цього року російська співачка Монєточка випустила альбом "Розмальовки для дорослих", який приніс їй популярність.

Монєточка
Монєточка

Похвалили музичну новинку і критики - на їх думку, цей альбом став "одним з головних російськомовних альбомів року".

співачка Монеточка
співачка Монеточка

Однак настрій фанатів засмучує незнання про особисте життя зірки. Ліза Гирдимова (справжнє ім'я співачки) не афішує свої стосунки, але спостережливі фанати впевнені: вона зустрічається з блогером Єгором Лоскутовим.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так вони вирішили після публікації промовистого знімка на сторінці Єгора у Instagram. На фото Монєточка з блогером стоять в обнімку. Уважні підписники також помітили, що раніше Єгор і Ліза часто викладали Stories з однакових місць у один і той же час.

Єгор Лоскутов - творець проекту "По-русски", у якому він і його команда перекладають сюжети зарубіжних книг і фільмів на російський лад. А ще він веде блог на YouTube: на канал Єгора підписано майже 400 тисяч осіб.

Нагадаємо, ті, хто спостерігають за розвитком російської поп-сцени напевно чули про скандальні процеси, які зараз там відбуваються.

Зміни не обійшли стороною популярну виконавицю Монеточку. Детально про це розповіла "Хвиля".

Монєточка
Монєточка

Як розповідає журналіст видання з посиланням на арт-телеграм-канал #Крутознавство, після того, як він прослухав альбом репера Face, то він спіймав себе на алюзіях сучасних російських митців зі співаками перебудови.

Звісно, усі знають про те, що в Росії зараз дуже високий рівень цензури, а Роскомнадзор і ФСБ намагаються змінити саму логіку протесту, проте очевидно, що застарілі цензори не встигають за часом.

Монєточка випустила новий альбом. "Расскраски для взрослых" (трохи перегукується з "в твоей квартире другие пластинки").

Музика стала більш професійною (долучився досвідчений Володимир Ісаєв), однак "закладки" в текстах варті окремого аналізу.


Як повідомляв раніше Знай.ua, не так давно відома російська співачка і колишня телеведуча проекту ""Дом 2" Ольга Бузова шокувала фанатів "божественним" образом на обкладинці глянсового журналу Elle girl.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Так, на фото Бузова зображена з розпущеним волоссям, у повітряній сукні, з сережкою у вигляді хреста і фірмовим знаком руки, що позначає Love.


Також Знай.ua писав про те, що останній випуск шоу "Заміж за Бузову" шокував глядачів. І не тільки глядачів, а й саму головну учасницю шоу Ольгу Бузову.