Нещодавно, 27 вересня, скандальна українська виконавиця Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, святкувала своє 40-річчя. Співачка почала ділитися фотографіями з урочистості, які не на жарт вразили її підписників.

Так, артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок гігантського торта, який був замовлений спеціально для Дня народження Лорак.

Шанувальників співачки чудернацький кондитерський виріб вразив.

"Торт шедевральний! Ви чарівна!" "Неймовірний торт" "Здорово!У якому б віці не був-торт завжди радість!!" "Навіть уявити складно який він смачний!! От би спробувати, хоч разочок!" "Це не торт, а кайф!!" "Два роки можна їсти" коментують в мережі солодке частування від дня народження Лорак

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка активно гастролює та виступає в Росії, опублікувала відео зі своєю дочкою, однак не очікувала такого повороту.

Відповідний відеозапис опублікована в Instagram зірки. Так, відразу ж після опублікування відео прихильники Лорак почали міркувати про зовнішній вигляд її дочки. Більшість з фанатів акцентували увагу на густих і великих бровах дочки співачки.

"Фу! Мавпа страшна!", "Дівчинка вся в батька", "Не пощастило дитині із зовнішністю", "Брови у неї жах!", "Страшна вийшла".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", розчарована сімейним життям Ані Лорак відверто розповіла, як треба вибирати чоловіків. Нещодавно стало відомо, що чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, зраджує співачці. Його привселюдно зловили на зраді. Мурат не став виправдовуватися, визнавши свою провину.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 27 вересня українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час збирає натовпи шанувальників в Росії, відзначила ювілей - 40 років. З цієї нагоди вона отримала чимало публічних привітань, у тому числі від популярних українських артитсів, які не посоромилися зізнатися в любові до неї на всю країну.