Внучка відомої української співачки Софії Ротару 17-річна Соня Євдокименко порадувала своїх шанувальників в Instagram новими знімками. На фото дівчина продемонструвала, чим вона займається у французькій столиці.

Стало відомо, що внучка Софії Ротару поїхала до Європи, щоб підзаробити і продовжити свою модельну кар'єру. Варто зазначити, що і на батьківщині це в неї виходило, проте, дійсно, потрібен "поштовх".

Українська красуня постійно поповнює портфоліо красивими фотосетами з атмосферних паризьких вулиць. Так, зараз Соня знаходиться в "місті всіх закоханих" і днями запостила в профіль цілу добірку ефектних паризьких фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Софія Ротару зворушила фанатів в мережі, привітавши покійного чоловіка із сімейним святом, який так і не відбувся, - Днем весілля.

Чоловік відомої української і радянської співачки Софії Ротару-Анатолій Євдокименко пішов з життя у 2002 році. На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася архівних знімком, на якому зображена разом з чоловіком.

Варто нагадати, що 17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги. Внучка Софії Ротару продовжує захоплювати відмінним почуттям стилю і стрункою фігурою. Напередодні вона розмістила в інтернеті свіже фото, на якому зображена в стильному вбранні: міні-шортах і сорочці з рукавами "летюча миша".

Користувачі мережі просто в захваті від образу молодої манекенниці. "Чудова", "Сама досконалість", "Ідеальна", - пишуть шанувальники дівчини.

Нагадаємо, смердючі гримерки і свіжі яйця: Ротару зізналася, від чого сходить з розуму.

Як повідомляв Знай.uа козачка Ротару мовчки поглумилася над Кобзоном.

Знай.uа писав, втратила багато крові: Ротару не на жарт налякала фанатів.