Епатажний російський співак, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров розмістив у своєму instagram фото, де він зображений з маленьким білим кошеням. Такий образ зірки зворушив фанатів.

Відразу посипалися коментарі, а пост за короткий час набрав більше 158 тисяч лайків.

"Подобається! Я просто люблю кішок", "Ну прям гламурний негідник", "Подобаються люди, які люблять котячих, щось в них є таке душевне і затишне, як на цьому фото" і т. д.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Шнуров з'явився на премії GQ з новою супутницею. Поява музиканта зі свіжою пасією відразу стала предметом обговорення.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

10 вересня журнал GQ підвів підсумки голосування за номінантів премії "Людина року". На цю подію традиційно зібралася вся московська світська тусовка. Не пропустив урочисту церемонію і лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров.

Його поява на заході викликала справжній ажіотаж, адже Шнур заявився на вечірку не один – його супроводжувала чарівна молода супутниця.

У російських ЗМІ не вщухають обговорення виходу лідера групи "Леннинград" Сергія Шнурова в світ з 27-річною Ольгою Абрамовою.

Спочатку особистість таємничої незнайомки була загадкою для ЗМІ, але поступово починають з'являтися факти з життя Олі. Обраницю виконавця звуть Ольга Абрамова і вона дочка екс-глави служби безпеки Уральської гірничо-металургійної компанії. У дівчини є освіта за спеціальністю "Міжнародні відносини" в МДУ. Крім того, якийсь час дівчина навчалася в Лондоні.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Подруги Ольги шоковані її вибором і не можуть зрозуміти, що може пов'язувати скандального рок-музиканта і таку позитивну дівчину. Також повідомляється, що близько чотирьох років тому вона перервала стосунки з усіма своїми друзями.

Відомо, що після церемонії GQ, на якій Шнурова і Абрамову помітили разом, вони поїхали для продовження вечора в готель.

Нагадаємо, Шнур нарешті показав нову пасію.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Сергій Шнуров полетів у відкритий космос і познайомився з прибульцями.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Шнуров затягнув у жаркі обійми чергову незнайомку.