26-річна американська супермодель Кейт Аптон, яка вагітна своїм первістком, не кинула тренування в спортзалі і тримає своє тіло в тонусі.

Зірка поділилася з шанувальниками в Instagram відеозаписами своїх тренувань, показавши виконання випадів з обтяженням.

Відео знімав тренер моделі Бен Бруно, який тренує Аптон ще з 2016 року.

"Випади з гирями в кожній руці і дитиною в животі. Здається, це дуже важко, але прекрасно бачити, що вона продовжує наполегливо працювати", – прокоментував Бен Бруно.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляють американські ЗМІ, зірка зізналася, що нещодавно була змушена зробити перерву в тренуваннях, але потім повернулася до них.

Вона розповіла, як змінилися її пріоритети та підхід до вибору вправ в залі.

"Я намагаюся залишатися здоровою і активною під час вагітності. Роблю все можливе для цього і відчуваю себе добре. Підхід став іншим. Зараз більше уваги приділяю зміцненню м'язів тазу, роблю випади і присідання. Сподіваюся, це допоможе мені в найближчому майбутньому", – зізналася Кейт.

Варто відзначити, що американська актриса і модель Кейт Аптон вийшла заміж за зірку бейсболу Джастіна Верлендера в листопаді 2017 року.

Церемонію вінчання закохана пара провела в італійській Тоскані. Розкішна Кейт Аптон за вечір наділа дві сукні від бренду Valentino, на ній вони виглядали чудово.

Не минуло й року після весілля моделі Кейт Аптон і бейсболіста Джастіна Верлендера, як пара оголосила про майбутнє батьківство.

Аптон оголосила цю новину фоловерам в Instagram, а її чоловік Джастін Верландер підтримав її в мережі, заявивши, що у неї вийде стати хорошою мамою.

Дивіться відео, як тренується вагітна Кейт Аптон:

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла, як набрала зайву вагу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кеті Топурія підігріла чутки про свою вагітність двозначним фото.

Також "Знай.uа" писав, 10 уроків стилю для майбутніх мам від Регіни Тодоренко.