Скандальний російський виконавець, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час.

Про це Шнуров розповів в ефірі програми "Сьогодні ввечері".

Зазначимо, що у соліста групи "Ленінград" двоє дітей – 25-річна дочка Серафима і 18-річний Аполлон.

За словами Шнурова, він підтримує спадкоємців у фінансовому плані, але в самому вихованні активної участі не бере. Через це він почав спілкувтися зі своєю донькою лише коли їй виповнилося 18 років.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зараз, не дивлячись на всі конфлікти і сварки, знаменитість підтримує спілкування зі своїми дітьми та із задоволенням проводить з ними час.

Шнуров розповів, що разом із спадкоємцями любить відвідувати музеї. За словами артиста, більшого спілкування їм не потрібно.

Як відомо, 19 жовтня в Санкт-Петербурзі відбудеться великий концерт групи "Ленінград", напередодні якого артист і вирішив розповісти трохи про своїх стосунки з дітьми.

Нагадаємо, епатажний російський співак, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров розмістив у своєму instagram фото, де він зображений з маленьким білим кошеням. Такий образ зірки зворушив фанатів. Відразу посипалися коментарі, а пост за короткий час набрав більше 158 тисяч лайків.

"Подобається! Я просто люблю кішок", "Ну прям гламурний негідник", "Подобаються люди, які люблять котячих, щось в них є таке душевне і затишне, як на цьому фото" і т. д.

Нагадаємо, Сергій Шнуров з'явився на премії GQ з новою супутницею. Поява музиканта зі свіжою пасією відразу стала предметом обговорення.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", російського рок-музиканта Сергія Шнурова можна любити або ненавидіти, але його навряд чи можна назвати хорошим прикладом для наслідування.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що лідер скандального рок-гурту "Ленінград" Сергій Шнуров у своїй манері відповів фанатам, які були обурені його новим кліпом на пісню "Цой". Відповідний пост він зробив на своїй сторінці в соцмережі.