Популярну американську модель Олівію Калпо, яка отримала титул "Міс Всесвіт" у 2012-му році, папараці зловили під час відпочинку на одному з пляжів Маямі разом з бойфрендом.

Цю інформацію повідомляє "Gazeta.ua".

Як відомо, пара відновила стосунки в минулому році.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На знімках можна побачити, як закохані разом ніжаться під теплим сонечком і грають у пляжний футбол.

Трохи раніше Олівія в одному з інтерв'ю розповіла, що поки не думає про шлюб.

Нагадаємо, 25-річна модель Олівія Калпо успішно будує кар'єру в шоу-бізнесі. Ось і зараз, прийшовши на чергове телешоу в якості гості, перед входом в студію вона почала позувати фотографам і посміхатися перехожим. Але не врахувала одного: розріз ззаду на її міні-спідниці виявилася занадто високою. Тому при кожному русі моделі всі глядачі могли спостерігати її п'яту точку практично у всій красі.

Незважаючи на свій зірковий статус і успішну модельну кар'єру, Олівія часто промахується з образами. В цілому вона виглядає стильно і дуже спокусливо. Але ось дрібні деталі частенько все псують.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", природно, зі своїми формами дівчина може дозволити собі і не такі наряди. У 2012 році Олівію Калпо визнали найкрасивішою дівчиною світу і віддали їй корону «Міс Всесвіт».

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що найпрестижніший і найпопулярніший серед міжнародних конкурсів краси конкурс "Міс Всесвіт" існує з 1952 року. Причому, до 1971 року місцем проведення конкурсу були виключно США. Але починаючи з 1972 року, конкурс щороку проводиться в новій країні.