63-річна Донателла Версаче, яку в минулому році визнали іконою моди, опублікувала новий знімок в Instagram. На фото через ретуш Донателлу насилу впізнали фанати.

Фото відомого дизайнера так сильно отретушировали, що багато шанувальників спочатку не зрозуміли, хто на ньому зображений.

Деякі зазначили, що через фотошоп модельєр стала чимось нагадувати Меланію Трамп.

"Це точно Донателла?", "Зовсім інше обличчя, фотошоп творить дива", "Меланія тут один в один", "Фейстюн перетворив вас в першу леді США", "щось спільне з Меланією Трамп є", "Трамп, не інакше", — прокоментували кадр фолловери знаменитості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомлялося, буквально днями стало відомо, що відомий виробник дизайнерського одягу, сумок і аксесуарів Michael Kors Holdings Ltd придбав легендарний італійський модний будинок Versace. Варто зазначити, що сума угоди склала близько 1,83 мільярда євро.

Крім того, компанії Michael Kors перейдуть всі права, що належали членам сім'ї Джанні Версаче, який заснував бренд в 1978 році, відразу після закриття угоди.

У той же час засновники модного будинку будуть і далі керувати в компанії. Уточнимо, що молодша сестра засновника бренду Донателла Версаче залишається креативним директором компанії.

До речі, нещодавно знаменита російська супермодель Ірина Шейк красувалася на червоній доріжці 75-го Венеціанського кінофестивалю разом з культовим дизайнером Донателлою Версаче. Модельєр підібрала золоте плаття спеціально для Ірини, проте фанати одразу ж розкритикували образ.

Нагадаємо, Versace продалася за шалені гроші.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Vogue після епатажній фотосесії в архангельській селі підготувало зйомку з участю бородатої моделі..

Також Знай.uа" писав, що українські дизайнери відкривали тиждень моди у Відні.