Багато зірок прославилися своїми грубими коментарями в сторону колег по сцені.

Однак цей випадок вразив мережу.

Галкін

У мережі з'явилася інформація про те, що Ксенія Собчак опублікувала своє фото з відпочинку в Insatgram, до якого додала підпис:

«Довга відсутність практики псує найкращу кваліфікацію: коли стерво старіє, вона стає ангелом!».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Галкін відразу ж вирішив прокоментувати пост і додав:

«Тримайся, Ксенія! Не зачехлюй лайномет! Ти завжди знайдеш, кого обкласти! Вір в себе! Ну, який з тебе ангел?».

У відповідь на такий зухвалий коментар вона додала:

«Друг мій! Погодься, мій лайномет в порівнянні з 10-річною давністю давно вже не той! ».

Галкін не розгубився і додав:

«Погоджуюся, ти дуже подобріла!».

Звичайно ж, користувачі мережі відразу відреагували на перепалку зірок. Під фото вони додали:

«А взагалі, Максим, хайп краще генерувати під постами Паніна, наприклад. Ось вже там народ порозважається».

До слова, російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні. Самим бурхливим і яскравим з них був роман з Аллою Пугачовою.

Перша дружина 63-річного музичного виконавця в ефірі ток-шоу одного з російських телеканалів розповіла, що після даного творчого і не дуже злиття зірок у Пугачової з'явилося три дитини.

Пугачова

Тетяна написала Кузьміну його найвідоміші хіти, однак каже, що він не був їй вірний жодного разу. Нещасними були і нащадки Володимира - Єлизавета, Степан і Соня. Двоє з них померли. Єлизавету вбив співмешканець, а Степан вистрибнув з вікна, рятуючись від пожежі.

Дружина Кузьміна, знаючи про те, як чоловік загорівся до Пугачової, кілька разів викликала її на розмову, однак це ні до чого не привело. Як повідомляє Тетяна, вона напевно знає, що примадонна народила від Володимира дівчинку, яка була віддана в дитячий будинок біля Чорного моря.

діти Кузьміна

Однак заявляє, що "це була не одна вагітність, а три. Вона усіх від Кузьміна народжувала". Екс-дружина не сумнівається, що співачка була вагітна і в 1987 році. Ймовірно, під час її виступу в Сан-Ремо це було помітно. Є відео з виступом Пугачової, однак достеменно сказати, чи була вагітність на той момент не вдається.

Кузьмін же не підтримував подібні плітки, повідомляючи, що у них був короткий, як спалах, роман і відмінний творчий союз, але не більше.

"Як-то в одній із центральних газет написали, що зараз в СРСР є тільки дві зірки - Пугачова і Кузьмін. Судячи з усього, після даної замітки Алла зацікавилася, захотіла дізнатися мене ближче... Так, у нас був творчий союз, незначний роман, не більше. Коли ми були разом, я складав їй пісні, вона дякувала і виконувала їх, відзначала, що це якісні і талановиті роботи. Але... Я не хотів бути в тіні Пугачової. Тим більше я - рокер, а з нею я був змушений ставати попсовиком. Я усвідомив, що як музикант деградирую. Я - птах вільний. А з Аллою були обмеження. Але які для рокера можуть бути обмеження?",

- повідав він в одному з інтерв'ю, як було насправді.

Нагадаємо, 63-річна Донателла Версаче, яку в минулому році визнали іконою моди, опублікувала новий знімок в Instagram. На фото через ретуш Донателлу насилу впізнали фанати.

Як повідомляв Znaj.ua, останнім часом скандальна Даша Астаф'єва не перестає дивувати українську публіку своїми витівками або коментарями.

Також Znaj.ua писав про те, що деякі зірки не дуже турбуються про моральні принципи — вони намагаються завоювати чоловіка, навіть не звертаючи уваги на його дружину і дітей. Про відомих розлучниць пише Clutch.