Уважні шанувальники російської примадонни Алли Пугачової не можуть знайти в собі сили впоратися з тваринним інтересом, чому діти співачки дуже схожі на її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

У мережі багато користувачів погоджуються, що Галкіна назвати красенем можна насилу, а ось його педагогічні здібності - найкраща якість відомого коміка.

Шанувальники Пугачової на всі сто впевнені, що саме тому співачка й наважилася пов'язати свою долю з молодим та недосвідченим чоловіком. Фанати вважають, що добрий характер і розумові здібності Галкіна - це те, що захопило серце співачки до любовного полону.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ось високий і ставний Кіркоров реально вражає своєю зовнішністю, але в моральному плані, швидше за все, програє новому коханому примадонни.

Вже ні для кого не секрет, що Пугачова планувала завести дітей ще в шлюбі з Кіркоровим, але не вийшло. А тепер загальний син Пугачової і Галкіна Гаррі зростає копією Філіпа Бедросовича. Це вже неодноразово обговорювалося інтернет-користувачами з появою нових знімків малюка.

"Це ж маленький Філя, і брови, і овал обличчя – все від нього", - охають та ахають фанати.

Міркуючи по даній темі, фанати будують неймовірні теорії. Наприклад, деякі з них дотримуються версії, що Алла Борисівна втілила в життя свою мрію – отримала дитину від Кіркорова.

Користувачі мережі зійшлися на думці, що "під час запліднення яйцеклітини ДНК Галкіна таємно замінили спермою Бедросовича".

Варто нагадати, що російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні. Найбурхливішим та найяскравішим з них був роман з Аллою Пугачовою. Перша дружина 63-річного музичного виконавця в ефірі ток-шоу одного з російських телеканалів розповіла, що після даних творчих й не дуже злиттів зірок у Пугачової з'явилося три дитини.

Нагадаємо, Галкін показав, на що здатний його маленький "фокусник".

Як повідомляв Знай.uа Галкін показав відео з жінкою, і це не Пугачова.

Знай.uа писав, відомий музикант розкрив брудний секрет Пугачової.