Мешканці та гості української столиці залишилися, в деякій мірі, незадоволеними концертом іспанського співака Енріке Іглесіаса. Нагадаємо, що концерт пройшов 30 вересня на НСК "Олімпійський".

Креативний продюсер телеканалу ICTV Тетяна Щербина заявила, що гарячий іспанець практично не співав і пив горілку прямо на сцені.

Що це було?! 😵 Друзья, помогите разобраться, плиз 🧐 Как абсолютный меломан, я стараюсь не пропускать концертов мировых звёзд в Киеве. Поверьте, что ждать артиста 3 часа при +6С на стадионе - ещё то удовольствие. Но в хорошей компании моих прекрасных подружек время пролетело быстро) Уже на второй песне у нас возник вопрос - а стоило ли ждать? Почему?! 🤷🏻‍♀️ Потому что артист не пел. Он пил водку на сцене, что-то мычал, говорил на разных языках (на украинском не сказал ни слова. Даже для приличия), но практически не пел. А когда пел, то так невпопад и так мерзко, что лучше б не пел. На 27 минуте мы ушли. Больше не хотелось портить впечатление от любимых песен. Вместе с нами из Олимпийского выходили сотни людей, которые как и мы задавались вопросом - шо це було? Хороший бек-вокал и не более. Были песни, в которых артист пел (это сложно назвать пением) 3-4 фразы. Даже микрофон не утруждал подносить ко рту... 🤢🤢 А шо? Зачем? 👻 Впрочем, может кому-то и понравилось?! Напишите, плиз, что вы думаете? 🤧🤧🤧

Geplaatst door Татьяна Щербина op Zondag 30 september 2018

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Повірте, що чекати на артиста 3 години при +6 градусів на стадіоні - ще те задоволення, - поскаржилася Тетяна. - Вже на другій пісні у нас виникло питання - а чи треба чекати? Чому?! Тому що артист не співав. Він пив горілку на сцені, щось мугикав, говорив на різних мовах (українською не сказав ні слова. Навіть для пристойності), але практично не співав. А коли співав, то так невпопад і так бридко, що краще б не співав", - заявила Тетяна.

Також Тетяна Щербина зазначила, що на 27 хвилині концерту вони з друзями пішли з концерту.

"Разом з нами з Олімпійського виходили сотні людей, які, як і ми, задавалися питанням: "Шо це було?". Хороший бек-вокал і не більше. Були пісні, в яких артист співав (це складно назвати співом) 3-4 фрази. Навіть мікрофон не обтяжував себе підносити до рота", - написала Щербина.

У коментарях до запису багато киян зазначили, що негативне враження від поведінки артиста залишилося не тільки у Тетяни.

Нагадаємо також, що іспанський співак приїхав до Києва не з доброї волі, його візит організувала мережа супермаркетів "АТБ" спеціально до свого 25-річчя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці, на НСК "Олімпійський" відбувся грандіозний концерт іспанського співака Енріке Іглесіаса.

Однак, після довгоочікуваного концерту на київській арені залишилися несподівані купи сміття. Нагадаємо, що концерт пройшов в останній день вересня. Столичні ЗМІ пишуть, що з ранку персонал "Олімпійського" зайнявся прибиранням, а прибирати тут дійсно є що.

Варто нагадати, що іспанський співак Енріке Іглесіас, який в кінці грудня 2017 року став батьком двійні, просто в захваті від свого нового статусу. На своїй сторінці в Instagram Іглесіас виклав відео, яке зворушило всіх його шанувальників. На ньому Енріке розважає своїх маленьких глядачів. Артист забавно побігав перед коляскою Ніколаса і Люсі, чим і розсмішив їх.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас розважається зі своїми близнюками.

Як повідомляв Знай.uа Іглесіас зажадав від українців горілки, меду та порцеляни.

Знай.uа писав, Енріке Іглесіас загорівся в московському дворі.