Нещодавно в Україні святкували день усиновлення, і це привід згадати про зірок, які незважаючи на нелегкий початок життєвого шляху змогли досягти небувалих висот. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Стів Джобс

Стіва Джобса усиновили немовлям, його прийомними батьками стали механік Пол Джобс і бухгалтер Клара. Лише коли Стів виріс він дізнався про те, що батьки йому не рідні.

Майкл Бей

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Майкл Бей - це легендарний режисер "Трансформерів". З підліткового віку він хотів знайти своїх біологічних батьків, але його спроби не увінчалися успіхом.

Трумен Капоте

Автор "Сніданку у Тіффані" був усиновлений в 15 років. Він взяв звучне прізвище свого прийомного батька - Капоте.

Едді Мерфі

Батько відомого актора теж була коміком, якого робота цікавила набагато більше, ніж родина. Він жив три роки з Едді і його мамою, але потім пішов з сім'ї і майже відразу помер.

На жаль, мама Едді теж серйозно захворіла і йому з братом довелося оселитися в прийомній сім'ї. Едді досі з острахом згадує період, який йому довелося пережити з "чорною нацисткою" (так він називає прийомну матір). Він стверджує, що без почуття гумору не зміг би пережити ті страшні часи.

Мерилін Монро

Мерилін народилася не в шлюбі, що для тих часів було справжньою ганьбою. До того ж, мати Монро страждала психічним захворюванням, через яке їй довелося віддати дочку в дитбудинок. За все дитинство Мерилін змінила 11 прийомних сімей.

Джон Леннон

Мама Джона після розлучення віддала сина на виховання тіткці Мімі. Сама вона відвідувала сина лише зрідка.

Нагадаємо, у яких зірок найгірша репутація.

Раніше Знай.ua повідомляв, Майкл Бей почав роботу над проектом 6 Underground і екранізацією фантастичного роману Деніела Х. Вілсона "Робокалипсис".

Також Знай.ua писав, Едді Мерфі збирається одружитися і скоро стане батьком десятої дитини. Обраницею знаменитості стала 39-річна модель Пейдж Батчер. Папарацці "зловили" вагітну красуню в Лос-Анджелесі.