Скандальна співачка, соратниця колишнього президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій похвалилася в мережі, що вже в літаку і летить додому. Однак не уточнила куди.

Шанувальникам стало зрозуміло, що Повалій тримає шлях в Україну. На відео було чутно оголошення стюардеси про обід українською мовою.

Подружка побіжного президента України Віктора Януковича опублікувала відповідне відео в своєму Instagram.

При цьому Таїсія вирішила убезпечити себе і вирішила зробити свою зовнішність непримітною. Вона зав'язала волосся у хвіст і не накладала макіяж. Також співачка одягла широкі окуляри, щоб її не впізнали на батьківщині, куди вона летить з такою радістю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Таїсія, а де ваш дім? В Україні чи Росії?", "Вам не підходять ці окуляри, вибачте!!", "Тая, ви і з хвостом і без мейку - королева!", "Це щоб відразу пику не нафарбували по приїзду? Бабло в росії перестало капати?", - коментують фоловерів.

Таїсія отримала чимало застережень про те, що у Києві чимало націоналістів, яких варто побоюватися, а також слів щастя шанувальникам, які раді за свою улюбленицю, яка побачить маму.

Проте були й менш захоплені коментатори, які намагалися поцікавитися у співачки, де ж її справжній будинок. Нагадаємо, адже українська співачка вже довгий час будує кар'єру і гастролює в країні-агресора Росії.

Раніше стало відомо, що українські зірки зібралися здивувати популярний в Росії фестиваль "Нова хвиля-2018". Нагадаємо, що нещодавно цей фестиваль отримав скандальну славу у зв'язку з перенесенням його з латвійської Юрмали в місто Сочі.

Так, у російському фестивалі молодих виконавців планують взяти участь народні артистки України Ані Лорак і Таїсія Повалій, заслужена артистка України Світлана Лобода, а також співак ALEKSEEV (Микита Алексєєв).

Нагадаємо, українські запроданці влаштували тисняву за можливість ощасливити Путіна.

Як повідомляв "Знай. ua" продажні Лорак і Повалій завили за Кобзону. Народні артистки України Повалій та ані Лорак оплакали Кобзона.

"Знай. ua" писав, що співоча подружка Януковича роздяглася для відео.