Культовий режисер Роман Поланскі у листопаді 2018 року вже приступить до зйомок нового фильму. І вже відомо, про що буде сюжет. Це його 35-я повнометражна картина.

Відомий режисер вирішив зняти фільм про всесвітньо відомому справі капітана Альфреда Дрейфуса, якого було звинувачено в кінці 19-го століття в шпигунстві і виправданий через 12 років. Поки що робоча назва фільму "Я звинувачую" і головні ролі в ньому зіграють Жан Дюжарден, Луї Гаррель, Еммануель Сеньє і Матьє Амальрік.

Режисер влітку відзначив свій 85-й ювілей і екранізує книгу британського письменника Роберта Харріса «Офіцер і шпигун», яка розповідає про всесвітньо відомому справі Дрейфуса, яке в кінці 19-го століття підірвало не тільки французьке суспільство, але і викликало бурхливі обговорення в інших європейських країнах, включаючи Росію.

Сценарій до фільму писали Поланскі і сам письменник Харріс. Це їх перша співпраця. В кар'єрі режисера, це стане одним з небагатьох фільмів, який буде заснований на реальних подіях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Його оскароносний фільм "Піаніст" вийшов ще в 2002 році і він заснований на автобіографії польського піаніста Владислава Шпільмана.

Французький офіцер Альфред Дрейфус був звинувачений у державній зраді в 1894 році. Справа Дрейфуса тривало в цілому 12 років, до тих пір, поки військовий не був повністю виправданий.

Після цього Дрейфус повернувся на батьківщину, служив під час Першої Світової війни, дослужився до підполковника і був нагороджений орденом Почесного легіону.

Нагадаємо, Марго Роббі показала кадри зі зйомок фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Це фільм про події в Лос-Анджелесі в 1969 році.

Як повідомляв "Знай. ua" трейлер нового російського "Термінатора" став хітом. Кадри під озвучку підбиралися з максимальним відповідністю.

"Знай. ua" писав, що двох старих збоченців викинули з "Оскара".