Дискваліфікована та позбавлена корони королеви краси на конкурсі "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко не збирається погоджуватись з цим фактом. Не зважаючи на те, що вона абсолютно свідомо пішла на обман, вказавши невірну інформацію про себе, молода жінка навіть не думає визнавати свою провину і відчайдушно намагається довести, що правила, які діють в конкурсних відборах на звання найкрасивішої дівчини, не правильні.

Як відомо, Дідусенко викликала серйозний скандал в країні і була позбавлена титулу через те, що обвела навколо пальця організаторів конкурсу і журі, вказавши недостовірну інформацію про себе в ім'я володіння короною "Міс Україна 2018" І якби обман виявився на міжнародному конкурсі Міс Світу, це б викликало скандал міжнародного рівня який би дискваліфікував Україну на довгі роки та добряче б підмочив імідж нашої країни.

Проте, не дивлячись на шквал критики, Вероніка не здається. Образа за позбавлення її титулу першої красуні країни через факт материнства змусила написати Вероніку гнівний пост у її Instagram, в якому вона звинуватила організаторів конкурсу у " непрямому заохоченні абортів".

"Мене звати Вероніка. Не так давно я носила корону Міс Україна-2018, корону, яка дозволила б мені представляти мою країну на конкурсі Miss World в Китаї. Я хотіла розповісти світу унікальну історію про мою країну - дім дійсно героїчних і волелюбних людей. Проте, моє право представляти мою країну на світовій арені, було відібрано у мене через правила, написані 70 років тому", - пише Вікторія.

"Архаїчні правила, які забороняють матерям брати участь в конкурсі "Міс Україна". Дискримінаційні правила, які були написані, коли расова сегрегація тоді була нормою. У всьому світі число дівчат, що беруть участь в цьому конкурсі, становить мільйони. Мільйони жінок можуть брати участь тільки в тому випадку, якщо у них немає дітей.

"Для 2018 року ця просто неправильно. Ця дискримінація за ознакою материнства повинна закінчитися. Це непряме заохочення абортів має закінчитися. Я хочу донести це повідомлення по всього світу", - продовжує вона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вікторія Дідусенко заявила, що розпочинає глобальну кампанію проти дискримінації жінок-учасниць конкурсу краси за ознакою наявності у них дитини
"З вашою допомогою я почну боротьбу за скасування цього ганебного доісторичного правління для кожного великого глобального капіталу. Час встати на захист жіночого права і не бути покараним за те, що ви мати. Ми повинні усунути правило, яке дискримінує жінок з дітьми", - завершує жінка своє звернення до фоловерів.

Як видно з цієї всієї риторики Вікторії, вона просто хоче якось відновити свій імідж, тому й говорить про якусь незрозумілу дискримінацію. В Україні, як і у світі, існують різні конкурси краси - є конкурси для "міс"- незамужніх жінок, і є конкурси для "місіс" – власне для жінок-матерів, жінок заміжніх.

Нагадаємо, Дідусенко розповіла про стосунки з колишнім чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дискваліфікована "Міс Україна" вирішила кардинально змінити професію.

Також "Знай.ua" писав, у соцмережах активно обговорюють скандал навколо конкурсу краси "Міс Україна 2018".