Пішов з життя народний артист, відомий одеський актор Роман Карцев. Він помер на 80-му році життя.

Про це написала колега Карцева Наталя Жванецька на сторінці в Facebook та присвятила вірш в пам'ять видатного актора.

"Присвячується памяті Роми Карцева. Рома сьогодні помер", - написала вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Роман Карцев - корінний одесит, відомий актор і заслужений артист РРФСР та народний артист Російської Федерації. Він виступав в Московському театрі мініатюр під керівництвом Михайла Жванецького.

Про подробиці і дату похорону поки не повідомляється. 20 травня відомий комік Роман Карцев, родом з Одеси, зазначив 79 років. Останнім часом артист відчував себе неважливо. Його концерт 3 вересня в Самарі був скасований.

Ще влітку знаменитий артист побував в рідній Одесі, де провів час зі своїми давніми друзями.

Нагадаємо, мережу сколихнула новина про те, що відома російська актриса Галина Польських була госпіталізована і доставлена ​​в одну з московських лікарень. Як відомо, в артистки є проблеми із серцем.

Як повідомляв портал Знай.ua, 26 вересня у віці 73 років помер великий український кінорежисер і оператор Олександр Коваль. Як стало відомо, Олександр Іванович довго хворів і боровся до кінця. всім буде не вистачати великого людини, яка змінила життя українського кінематографа.

Також Знай.ua писав про те, що Англійський ведучий і актор Джеффрі Хейс (Geoffrey Hayes) закінчив свій життєвий шлях на 77-му році життя.

Дивіться: Роман Карцев на гумористичному концерті