Не у всіх зірок життєвий шлях був устелений трояндами, деяким довелося пережити справжню травлю в дитинстві. Про зірок, які зіткнулися зі знущаннями в шкільні роки, читайте в материле Clutch.

Джулія Робертс

Одна з найкрасивіших жінок Голлівуду Джулія Робертс в шкільні роки не відрізнялася особливою привабливістю. Вона була худою, незграбною і носила величезні окуляри. У дівчини була вкрай низька самооцінка, яку ще більше занижували шкільні забіяки. Цікаво, як вони себе почували після того, як Джулія стала справжньою красунею і потрапила на екрани?

Джессіка Альба

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Джессіка Альба в дитинстві постійно хворіла, тому сильно відставала з усіх предметів у школі. До того ж, вона росла в бідній сім'ї, тому одягалася, м'яко кажучи, не дуже стильно.

Джессіка розповідає, що однокласники дражнили її дурепою. Дійшло до того, що їй доводилося обідати в кабінеті шкільної медсестри.

Крістіан Бейл

Дивно, але майбутньому Бетмену сильно дісталося від сусідських хлопчаків у дитинстві. Його били ногами, кулаками і палицями, а Крістіан не міг дати відсіч кривдникам.

Вайнона Райдер

Вайнона Райдер в дитинстві була дуже худою і слабкою. Вона згадує, що одного разу її побили всім класом, довелося накладати шви. При цьому адміністрація вчинила так, що саме Вайнону виключили зі школи.

Одного разу актриса помстилася своїй кривдниці, коли та підійшла просити у неї автограф. Райдер пригадала випадок побиття і послала дівчину куди подалі.

Том Круз

Через цькування Круз 14 разів переходив в інші школи. У нього були проблеми з навчанням через діслексию, тому вчителі на нього майже не зважали, а однокласники знущалися і били.

Нагадаємо, красуня Джулія Робертс провела майстер-клас по знищенню хейтерів.

Раніше Знай.ua повідомляв, Джессіка Альба опублікувала своє дитяче фото. У підписі до світлини Джессіка пояснила, що мама хотіла віддати її в модельну школу.

Також Знай.ua писав, 9 світових знаменитостей, з якими неможливо працювати.