Руперт Грінт, які більш відомий по ролі Рона Візлі у сазі про "Гаррі Поттера", вже сім років зустрічається з актрисою Джорджією Грум. Правда, стосунки у них дивні: Руперт постійно заперечує, що в нього є дівчина, але іноді папараці все ж вдається зняти їх на побаченнях.

Ось і нещодавно парочку застукали на прогулянці, а сьогодні вони разом прийшли на кінофестиваль Британського кіно в Парижі.

До речі, Руперт Грінт почав зустрічатися у 2011 році з актрисою Джорджією. З тих пір пара неодноразово розходилася і сходилася.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Раніше ми писали, що двадцятидев'ятирічний Деніел Редкліфф і його кохана Ерін Дарк, яка старша за нього на 4 роки, рідко з'являються разом на публіці. Тому шанувальники актора були безмежно раді побачити нові знімки, зроблені нещодавно папараці.

Парочку застукали під час прогулянки з собакою в Нью-Йорку. Ні Деніел, ні Ерін не хотіли привертати до себе уваги: на акторові була кепка, а дівчина сховалася під капюшон.

Раніше також ми писали, що Руперт Грінт, здобувши всесвітню популярність після того, як зіграв Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, останнім часом дивує шанувальників. Актор сміливо експериментує із зовнішністю і не боїться міняти образи. Зовсім недавно Грінт трохи додав у вазі і відростив вуса. Треба сказати, образ вийшов дуже цікавим, але сподобався далеко не всім.

Руперту Грінту вже 29 років, а фанати все ще пам'ятають, якою милою він був дитиною. Рудоволосий хлопець виріс разом зі своїми колегами по поттеріані і мимоволі став заручником образу Рона Візлі, з чим сьогодні активно бореться. Ролі в кіно він вибирає досить своєрідні, в останній раз настільки, що віддані фани просто не впізнали свого кумира.

Нагадаємо, в мережі показали секретну гру по всесвіту Гаррі Поттера.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" герої всіма улюбленого "Гаррі Поттера" старіють, як і всі люди, незважаючи на їхні здібності.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що переодягнути легендарних чарівників з фільмів про "Гаррі Поттера" вирішила арт-директор однієї з компаній.