Син Джамали і Сеїт-Бекіра Сулейманова росте дуже швидко. Підтвердженням тому стало миле сімейне фото з дитиною і чоловіком, яке виявилося частиною фотосесії, присвяченій маленькому ювілею первістка - крихітному Емір-Рахману виповнилося 6 місяців. Фотознімок знаменитість опублікувала у своєму профілі в Instagram.

На фотографії видно, як щаслива мама, яка тримає на руках своє чадо, а сяючий Сеїт-Бекір з трепетом обіймає дружину. Це просто супермиле фото.

"Такий модний, вже в джинсах!", "Так мило, що ви всі в одному кольорі", "Ми вимагаємо загальне сімейне відео", - пишуть фанати під публікацією.

А раніше Джамала показала користувачам і себе в дитинстві. Фотографія була вимушеною мірою. Співачку просили не приховувати обличчя дитини, а показати його повністю. На що знаменитість жартома виклала в мережу своє фото і підписала, що це саме Емір-Рахман.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Проте її прихильники не розсердилися, а тільки любляче відмітили винахідливість улюбленої музичної виконавиці.

Слава Камінська, солістка гурту "Неангели" теж вирішила не відставати від своєї колеги по українській естраді і показала, як сім'я в повному складі відпочиває.

Зіркова компанія полетіла на відпочинок в теплі країни. Особливо порадувало фоловерів, що Слава показала дуже багато фотографій зі своїми дітьми. Підпис під знімками свідчив: "Маленький посібник, як не замерзнути цієї осені - укутайтеся в тих, кого любите!".

Шанувальники помітили, що син більше схожий на Едгара Камінського, відомого в Україні пластичного хірурга і чоловіка Камінської, а ось дочка - копія мами. Також фанати відзначили, що фото передає ніжність і тепло, які так необхідні в холодні дні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Одесі недбайлива мати гуляла з подругою, поки її сина гвалтував незнайомець.

Крім цього, Знай.UA розповів, що Катя Осадча показала свою справжню любов.

Також Знай.UA писав, що Кеті Топурія підігріла чутки про вагітність новим фото.