Зірка Голлівуду Шерон Стоун досі викликає захоплені погляди. Ще б пак - такій зовнішності може позаздрити кожна жінка З неї сміливо можна брати приклад у всьому: у свої 60 вона активно займається спортом, знімається в спокусливих фотосесіях і підкорює все нові серця.

Як повідомляють західна таблоїди, новою жертвою Шерон Стоун став 41-річний італієць Анджело Боффа. А нещодавно вони разом вирушили в романтичну відпустку на один з іспанських курортів.

Фото закоханих з'явилися в мережі і викликали хвилю обговорень. Не в останню чергу через те, що на них актриса позує в купальнику. Незважаючи на критику хейтерів, які акцентують увагу на неідеальних ногах Шерон, більшість користувачів мережі все ж залишилися в захваті не лише від фізичної форми Стоун і її ніжних стосунків з коханим, але і від її сміливості і любові до себе. Якої, до слова, нам всім у неї варто повчитися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Шерон Стоун добре знає як у 60 років виглядати вдвічі молодшою. Вона не просто підтримує фізичну форму, а й ніколи не приховує своїх маленьких жіночих таємниць, чим дуже допомагає прихильницям.
Найбільше часу Шерон приділяє танцям. Вони – найкращі ліки у боротьбі із комплексами, поганим настроєм та зайвими калоріями, вважає зірка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська актриса, продюсер і модель Шерон Стоун відсвяткувала своє 60-річчя.

Також "Знай.ua" писав, зірка легендарного фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун знялася у відвертій фотосесії.