Телеведуча і співачка Регіна Тодоренко неодноразово радує шанувальників своєю активністю навіть на 7 місяці вагітності.

В кінці липня стало відомо, що Регіна Тодоренко вагітна первістком. Батьком її дитини є російський співак Влад Топалов, який відразу обручився з артисткою. Раніше телеведуча приховувала очікування первістка, а потім, коли фігура Регіни дуже змінилася, зірка почала носити об'ємні сукні та кофти.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Вагітна на пізніх термінах телеведуча і співачка Регіна Тодоренко продовжує вести активний спосіб життя і дарувати шанувальникам у соціальних мережах короткі ролики з особистого життя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так, Тодоренко опублікувала на своїй сторінці в Instagram коротке відео, на якому майбутня мама продемонструвала запальні танці. Відео ви можете подивитися за посиланням.

У мережі зірка розповіла, що зараз їй хочеться собі дозволити все.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

"Як каже лікар: "Ви повинні одержувати задоволення, адже ці емоції передаються з кожним вдихом, в кожній клітинці" – наголосила вона.

Топалов і Тодоренко
Топалов і Тодоренко

Як раніше повідомляв портал, нещодавно щаслива пара Тодоренко-Топалов були нерозлучні, а тут несподівано для всіх Регіна з'явилася одна на світському заході. Як можна було залишити одну вагітну на останніх термінах жінку? Чим думав Влад? Як таке допустив?

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Журналісти з усіх ніг кинулися дізнаватися подробиці розставання пари у самої Регіни Тодоренко. Знаменита мандрівниця пояснила свою самотню присутність на презентації програми здорового харчування No Secret by Valeriya надмірною зайнятістю нареченого.

Також раніше портал повідомляв, що в програмі "Вечірній Ургант" Регіна Тодоренко відверто розповіла, що поки що у неї немає часу на весілля, тому що її хвилюють "інші клопоти".

"Це повинні бути приємні клопоти... А зараз у нас інші приємні клопоти, тому ми трохи відтягаємо цей момент, хочемо його розмежувати", - зізналася Тодоренко.

Нагадаємо, Топалов залишився без ока, захищаючи вагітну Тодоренко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.

Також портал "Знай.uа" Тодоренко шокувала неприємними подробицями своєї вагітності.