Відома українська телеведуча Леся Нікітюк засмутила новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка поділилася сумною новиною: вона сильно захворіла і просить бога Ра дати їй промінь світла.

"Good morning О Бог сонця Ра, дай мені промінь світла...лежу з температурою, горло, ніс, 😫 Але я сильна! Так!!! Я виживу...I will survive!!!Єєєє!😒💃🙈", - засмутилася Нікітюк. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Лесюня не болій. Давай одужуй і виходь танцювати,Україна тебе любить", "Виздоровлюййй скоріше😍😍😍", "Одужуй, красуня! 💋 💋 💋", "Привіт, Лесюня тримайся !Я за тебе тримаю кулачки, і поправляйся, ти крута!🤗😙", "Одужуй швидше, бо багато справ на тебе чекає!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.