Відомий фітнес-тренер і віднедавна телевізійна зірка Аніта Луценко, яка днями несподівано для шанувальників покинула проект "Танці з зірками", надзвичайно стійко сприйняла свою поразку в шоу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Журналісти зазначають, що кілька днів після вильоту із шоу вона зберігала мовчання. І ось нарешті Аніта вирішила відверто розповісти про закулісся шоу.

Танці з зірками
Танці з зірками

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Колишня учасниця зізналася, що їй довелося пережити насправді. Гучну заява зірка опублікувала в Instagram. Аніта розповіла про сльози, травми і численні сварки на проекті.

"З перших тренувань були сльози, мене просто зривало від слів: ти як робот, спортсменка, фізкультурниця, танцюй від душі ... А я блін не розумію як це !!! До мене була претензія від Саші (з того, що він прочитав про мене в Вікіпедії): ти ж танцювала раніше! Так, в 19 років, а зараз мені 34", - емоційно розповіла Аніта Луценко.

Аніта також зізналася, що на репетиціях сварилася з партнером Олександром Прохоровим. Знайти порозуміння їм допомогла дівчина танцюриста Даша.

"Потрібно допомагати один одному, а не змагатися, зробити руки нескінченними і зробити тіло живим. Я запам'ятаю це назавжди", - подякувала дівчині Аніта.

Аніта також повідомила, що на першій же репетиції отримала серйозну травму грудної клітини, тому перед виходом на паркет лікарі кололи їй знеболюючі.

"Мої ребра опухли і був величезний синець, я не спала і тренування приносили пекельний біль. Ми навчилися в танці не доторкатися до ребер і у всіх наступних танцях Саша не торкався ніде моїх ребер, усі підтримки вибиралися з гляду на цей факт", - зізналася Луценко.

Нагадаємо, відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Аніта Луценко
Аніта Луценко

Знаменитість приймала участь у шоу "Танці з зірками", проте зовсім нещодавно вибула з проекту. Так, Аніта вирішила розповісти про свої емоції і зізналася, що зовсім не засмутилася.


Як писав раніше Знай.ua, українська телеведуча Леся Нікітюк, яка активно бере участь у шоу "Танці з зірками", викликала днями справжній фурор.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк


Також Знай.ua писав про те, що на розважальному шоу "Танці з зірками", яке нещодавно покинула українська телеведуча Маша Єфросиніна, прямо у прямому ефірі стався конфуз, який переріс у гучний скандал.