Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка все частіше з'являється в російській зірковій тусовці, опублікувала у своєму Instagram цікаве відео. В ролику можна побачити величезний живіт знаменитості, а ще вона виконала відому пісню з розряду "блатняків". Схоже, знаменитість впевнена, що вагітним жінкам — можна все.

Так, наречена Влада Топалова полонила шанувальників новою публікацією в своєму мікроблозі. Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками відео, в якому з'явилася у відвертій сукні і босоніжках на високих підборах. На кадрах ми бачимо, що майбутня мама запально заспівала і станцювала, чим викликала бурю емоцій у своїх підписників.

Регіна Тодоренко

Користувачі помітили, що незважаючи на величезний живіт, який говорить про великий термін вагітності, Регіна відмінно відчуває себе на величезних шпильках. Також впевнено зірка відчуває себе у темній приталеній сукні, що підкреслює її цікаве положення. Відеоролик співачка і телеведуча прокоментувала так:

"Трохи розійшлася Регіна Петрівна. Ну, зараз хочеться собі дозволяти все. Як каже лікар: "Ви повинні одержувати задоволення, адже ці емоції передаються з кожним вдихом, в кожній клітинці". У цю "П'ятницю" вийде вогняне шоу.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підпиники знаменитості з захопленням відреагували на її танці і засипали позитивними коментарями: "Яка ви жива і класна", "Весела, позитивна в будь-якому стані", "Ви просто супер". Треба сказати, що до цього деякі шанувльники Тодоренко не здогадувалися про її вагітність, тому в коментарях до відео засипали її здивованими питаннями про її стан.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.