Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Так, на своїй сторінці співачка оприлюднила нову фотографію з геолокацією Кіпр.

На фото можна побачити Анну на тлі прекрасного морського пейзажу з пальмами. З підпису до посту стає зрозуміло, що це рекламний пост, так як співачка повідомляє, що одягла костюм своєї "улюбленої" марки. На фото видно, що це сірий спортивний костюм з контрастними смужками на штанях і светрі.

Свій спортивний образ Анна Сєдокова доповнила бейсболкою в тон костюму і білими кросівками. На знімку співачка постала у своїй улюбленій позі з вигнутою спиною і опуклим задом. Зірка стоїть до фотографа боком, але дивиться в кадр. Швидше за все, фото зроблено на терасі готелю, в якому проживе Анна.

Треба сказати, що шанувальники оцінили прикид співачки, не дивлячись на те, що це рекламна публікація. Підписники закидали співачку компліментами, а деякі навіть порадили, куди сходити і що подивитися на Кіпрі. Ось що вони пишуть:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Шикарна попа. Ззаду прилаштувався б і було б норм", "Якщо буде час, сходіть в ресторан Puesta в Лімасолі, там найсмачніші восьминоги гриль, тунець і все морське", "Ви просто божественно красива. Кожен раз милуюся вашими фото, справжній ідеал краси і витонченості", "Прям кайфую з тебе Анют".

Раніше повідомлялося, що Сєдокова пішла нести свою мудрість в маси. Анна Сєдокова, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, освоює нову професію. Жінку запросили в якості зоряного експерта вести колонку в одному з російських видань. Новиною співачка поділилася зі своїми фолловерами в Instagram і опублікувала частину надрукованої статті. У першому своєму блозі Седокова поділилася враженнями від побаченого у першому випуску шоу "Заміж за Бузову". І вийшло у неї це зробити дуже емоційно і в її стилі.

Нагадаємо, Сєдокова видала сукні Вікторії Бекхем за власний дизайн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нещасна Сєдокова помірялась стражданнями з голлівудською актрисою.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова пригрілась на плечі нового красеня.