Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва здивувала шанувальників зміною іміджу. Новий образ "ДоДо" показала на своїй сторінці в Instagram.

На знімку Надя зображена за лаштунками шоу "Танці з зірками". Співачка позує в брутальному образі і з відповідним виразом обличчя. На ній ми бачимо чорне латексне боді, довгий чорний шкіряний плащ і колготки в сіточку. Але найголовніше, що привернуло увагу шанувальників – це колір волосся зірки. На знімку видно, що Надя стала платиновою блондинкою.

Деякі шанувальники припустили, що це може бути перука. Але волосся співачки виглядає цілком природно. Фанати солістки "Время и Стекло" почали активно лайкати і коментувати новий образ Наді. Комусь сподобався знімок, а деякі жорстко розкритикували його.

"Круто, але тобі не личить", "Ти дуже схожа на Дайнеріс в цьому образі. Це Дайнеріс?", "Ні. До Дайнеріс їй дуже далеко", "Ти обрізала волосся?" "Світлий дуже личить", "Прикольна", "Мені подобається колір", "Ні, ні, ні... блонд не личить", "Найкрасивіша", "Не личить", - пишуть фолловери співачки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дорофєєва збентежила фанатів новим фото. Відома українська співачка і учасниця групи "Время и Стекло", красуня Надя Дорофєєва, яка постійно тішить шанувальників фотографіями своєї шикарної фігури, в черговий раз здивувала фанатів. Надя вийшла у світ в незвичному для неї вбранні.

Співачка з'явилася в новому випуску "Ліги сміху" в ніжному білому платті в горошок вільного крою. Шанувальники відзначили, що в ньому їхня улюблена зірка виглядає якось не так – вона помітно погладшала, або ж вагітна. Це вже не перший раз шанувальники підозрюють Надю в цікавому положенні. Раніше співачка жартувала, що вона просто переїла.

Надя Дорофєєва

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.