Зірка популярного російського серіалу "Інтерни" та багатьох інших Христина Асмус показала непристойний жест своїм фанатам, чим просто поставила фоловерів у незручне становище. Абсолютно ніяких передумов до прояву пасивної агресії знаменитості не було, отже, виходить, що знаменитість принизила шанувальників просто так.

Фанати не можуть зрозуміти, що штовхнуло акторку на такий вчинок.

Асмус

При цьому сама зірка під фото поставила абсолютно дивне запитання: "Чому моя тінь тримає каву?".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Додамо, нещодавно Асмус розповіла, що закінчила зйомки промо-ролика для серіалу "Герой за викликом", який повинен вийти на екрани вже в наступному році. У ньому артистка грала слідчого Єлизавету Леонову. Багато передплатники Асмус підтримували і хвалили кумира, нарешті який приміряв на себе кардинально нове амплуа.

Асмус, Харламов та їх донька

Однак деякі повідомляли, що черговий серіал про поліцейських не знайде свого глядача та буде до жаху нудним, до того ж слідчих, схожих на Асмус, в Росії немає та бути не може.

Нагадаємо, відомий російський гуморист Гарік Харламов і його зіркова дружина живуть з одним підборіддям на двох. В мережі зірка серіалів показала дивне фото, яке викликало у фанатів море сміху, за що отримала досить неоднозначні відгуки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Христина Асмус і Гарік Харламов 5 років тому стали батьками –актриса і зірка серіалу "Інтерни" народила доньку Анастасію. Пара нечасто радує своїх шанувальників новими фотознімками дочки, так що кожен рідкісний кадр – радість для фоловерів.

Також Знай.ua писав, що дружина Харламова шокувала фанатів зовнішнім виглядом. Христина Асмум показала синці на обличчі та заплакані очі.

Дивіться: Асмус та Харламов вперше показали шанувальникам доньку