Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова різко відреагувала на відео про те, як народний депутат обматюкав журналіста. Після перегляду цього ролика поп-діва української естради записала відеозвернення до слуг народу. Ролик вийшов дуже емоційним і різким.

"Тільки що побачила відео, де народний депутат, обранець народу посилає на три літери журналіста. Чуєте, ви, слуги народу, а ви не здуріли там всі, а? Ви взагалі за чиї гроші там сидите? Хлебаєте з корита? Ви взагалі розумієте, навіщо ви там знаходитесь? Чи ви думаєте, що ви туди прийшли, щоб красти гроші з бюджету, бути недоторканними? Так от, зберіться всі у величезну шайку, якою ви і є, і ідіть в ср*ку!" – каже на відео Полякова.

Шанувальники співачки в коментарях також бурхливо відреагували на відеозвернення Олі Полякової. І ось що вони пишуть:

"Олечка, правильно все сказали", "Молодець, Полякова", "Оля, ви суперова", "Розумниця Олечка, абсолютно з вами згодна", "Ольга сказала, як є, а чого мовчати, якщо таке відбувається, ми ніколи не були людьми для депутатів", "Вони думають, що вони з іншої планети, виродки одним словом", "Молодець. Таких би людей побільше".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нардеп Олег Барна

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Верховній Раді вибухнув гучний скандал. Там народний депутат з матами накинувся на журналіста, який хотів почути відповідь на питання, яке хвилює весь народ. Але не судилося, замість відповіді, почув купу образ на свою адресу. Так депутат Олег Барна жорстко послав журналіста, який хотів дізнатися, чому той кнопкодавить в Раді.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.