Незважаючи на поширену у сучасному світі моду видаляти з тіла усі небажані волоски, є знаменитості, які впевнені: усе повинно бути натурально!

Камерон Діаз

"Я вважаю, що лазерна епіляція - це жахливо. У дорослої жінки не повинно бути тіла статевонезрілої дівчинки. Це не нормально. Я можу чесно сказати: я не роблю взагалі нічого. Як природою задумано, так нехай і росте".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гвінет Пелтроу

"Я не прихильниця епіляції. Я одного разу сходила на воскову, і це був найгірший день у моєму житті. Так що нехай все залишається природним. У 70-х ніхто нічого не видаляв, а сексуальна свобода була такою, що нам і не снилося. Наявність або відсутність інтимної епіляції не має до сексуальності ніякого відношення. Це не більше ніж мода".

Еллен Пейдж

Зірка "Люди Ікс" заявила: "Я пам'ятаю, як раділа, коли моє тіло почало змінюватися і ставати тілом жінки, а не дівчинки. І я ні за що не стала б нічого збривати або видирати, максимум - підстригати".

Соланж Ноулс

Соланж є активісткою громадського руху Women For Bush (дослівно - "Жінки за кущі"). Рух бореться з поширеною думкою про те, що красиве тіло повинно бути проепіліровано, а без епіляції жіноче тіло неестетично. "Я феміністка, і я не дозволю нікому диктувати мені, де відрощувати волосся, а де стригти або голити. Неважливо, мова про голову або лобок".

Люси Лоулесс

"Я одного разу потрапила в кумедну ситуацію. На зйомках передбачалася відверта сцена, а за сценарієм в ті часи жінки ніяк не могли мати проепілірованное тіло. Знімальна група приготувала мені - тільки не падайте - парик для інтимної зони. А тепер уявіть собі їх очі, коли я сказала: "Не треба, у мене свої набагато краще".

Нагадаємо, зірка "Дому-2" Дар'я Пинзар нещодавно поділилася з фанатами на своїй сторінці в Instagram пляжними фото з Аланії. Однак фолловери жахнулися. Виявилося, дівчина не голить ноги.


Як писав раніше Знай.ua, останнім часом багато дівчат вдається до лазерної епіляції, яка ефективно видаляє волосся на тілі.


Також Знай.ua писав про те, що рослинність на жіночому тілі з табу поступово переходить у розряд атрибутів фемінізму.