Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала дуже зворушливий спільний кадр з чоловіком Тимуром Хромаєвим. Так, артистка привітала всіх фанатів з днем посмішки, який прийнято відзначати 5 жовтня.

"Сьогодні Всесвітній День Посмішки! З цього приводу у мене для вас два важливих повідомлення: 💥За статистикою, жінки посміхаються частіше за чоловіків! 💥 Доведено - якщо посміхнутися людині, то вона обов'язково посміхнеться вам у відповідь! Так що нам з вами є чим сьогодні зайнятися #я вважаю
І від цього, як вчила стародавня народно-дитяча пісня, «стане всім світліше» 🌝", - поділилася радістю Єфросиніна. Фолловери ж почали відповідати Маші: "Ви чудові) І ваша посмішка завжди така світла)", "Які ви красиві, неймовірно 😍", "Ви така гарна пара!!!", "Дуже люблю вашу пару. Щастя вам і побільше посмішок!!!!💞", "У Вас з чоловіком просто чудові, красиві посмішки 😀", "Ви неймовірно гарна пара! Будьте щасливі!", "Розкішне фото", "Ви дуже гарна пара..бажаю вам щастя...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.