Відомий голлівудський актор Стівен Сігал, навколо якого не вщухають скандали, пішов з інтерв'ю каналу BBC після того, як журналістка нагадала йому про звинувачення в зґвалтуванні. Фрагмент прямого ефіру опублікований в Twitter в п'ятницю, 5 жовтня.

"Ви потрапили у вир секс-скандалів, вас звинувачують у зґвалтуванні. Мені цікаво, як ви з цим справляєтеся", — запитала журналістка.

У відповідь на це Сігал витягнув навушник, встав і покинув ефір.У цей час ведуча освіжила пам'ять глядачам і нагадала, що Сігал відкидає всі звинувачення.

Варто відзначити, що за останні місяці актора звинуватили в домаганнях більше десяти жінок. Серед них виявилися такі відомі актриси, як Дженні Маккарті, Джуліанна Маргуліс і Порша Де Россі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, наприклад, Маккарті розповіла, що в 1995 році Сігал змусив її роздягнутися для того, щоб пройти прослуховування на його фільм "В облозі 2: Темна територія". Дуже схожу історію розповіла і Де Россі.

"Він сказав мені, як важливо було мати хімію за кадром, а потім він посадив мене і розстебнув шкіряні штани. Я вибігла і зателефонувала своєму агенту. Вона абсолютно незворушно відповіла: "Ну, я не знала, чи був він в твоєму смаку"".

Також Стівена Сігала звинуватили в сексуальних домаганнях актриса Регіна Сімонс, яка стверджує, що той згвалтував її у себе вдома в 1993 році.

Інша розповідає про події 2002 року, коли актор засунув руку їй в труси під час прослуховування.

Відомо, що з актора зняли звинувачення так як інциденти мали місце на початку 90-х, більше 25 років тому.

Подробиці справи Сігала невідомі - про те, що окружна прокуратура Лос-Анджелеса веде розслідування суспільство дізналося після того, як він отримав роботу в МЗС РФ.

Нагадаємо, кремлівський лобіст з Голлівуду Стівен Сігал, який отримав російське громадянство і нещодавно був призначений на посаду спецпредставника МЗС Росії з гуманітарних зв’язків із США, заявив, що хотів би стати губернатором Приморського краю Росії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", суд відмовився висувати обвинувачення у справах, які датуються початком 90-х з-за їх строку давності американським акторам Кевіну Спейсі і Стівену Сигалу.

Також "Знай.uа" писав, проти французького актора, який має також громадянство РФ, Жерара Депардьє у Франції почали розслідування за підозрою в зґвалтуванні.