Музична виконавиця Світлана Лобода, останнім часом активно гастролююча по Росії, нарешті пояснила, чому дала своїй другій дитині таке дивне ім'я. В імені Тільда знаходиться сила і таємниця, як вважає зірка. Під час інтерв'ю російським ЗМІ вона повідомила, що довго не могла зупинитися на якомусь певному імені для дочки і називала її "малятко".

Першу дочку знаменитості звуть Євангеліною, що означає "добра звістка".

"Моя Євочка - повна відповідність зі своїм ім'ям, - каже Лобода. А з Тільдою все виявилося по-іншому. Я любила це ім'я. І я думала, що, якщо з'явиться дівчинка, обов'язково дам їй його. У цьому імені багато таємниці і одночасно сили, так само як і в моїй дівчинці. Я вже зараз помічаю, що росте дивовижний квітка".

Слід уточнити, що в травні цього року Світлана Лобода стала вдруге мамою, і тільки через чотири місяці прийняла рішення розповісти про вибір імені для маляти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А раніше Світлану Лободу звинуватили в тому, що її друга дочка народилася не в любові. Після народження Тільди увагу до знаменитості тільки посилився.

Наголошується, що відразу після пологів Лобода продовжила свої гастролі, а дитину залишила в США. Про те, хто батько дитини, Лобода мовчить, тільки натякає, що вони дуже схожі з новонародженою. Але шанувальники все частіше стали кидатися з критикою на зірку.

Так, під час одного з інтерв'ю виданням, Лобода знялася для обкладинки зі своєю старшою дочкою Євою, назвавши її "своїм кращим творінням". Фанати були шоковані. Так як не могли зрозуміти, чому Світлана виділяє одну дитину більше, ніж другу.

До того ж, з інтерв'ю шанувальники дізналися, що після народження другої дитини свідомість Лободи змінилася в гіршу сторону. Таким чином, багато людей пов'язали це з тим, що виною всьому став ставлення самої Світлани до батька дівчинки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Свтілана Лобода, Ані Лорак і Таїсія Повалій, які відомі своєю діяльністю в Росії, повернулися в Україну і виступили на спільному концерті на одному з місцевих телеканалів.

Також Знай.UA розповідав, що Світлана Лобода в Києві показала яскравий макіяж, який убив фанатів наповал.

Крім цього Знай.UA повідомляв, що яскравий танець дочки Лободи підкорив Пугачову.